• Maa – Vrij: 8:00 – 19:00 uur
 • +31 6 39472181
 • Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Bulder Klusbedrijf
  Average rating:  
   7 reviews
  by Greenberg+Oaktree on Bulder Klusbedrijf
  Vakkundig. Met oog voor details.

  Als interieur ontwerpers werken wij heel graag samen met Erik. Hij is vakkundig, heel precies en denkt altijd goed met ons mee. Wij leggen net als hij, de lat altijd erg hoog. Zeker als het om de details gaat. Erik is communicatief en creatief. Dat is een absoluut extra ster waard, alleen we kunnen er maar 5 geven.
  Erik, je bent een topper!

  by Ruud on Bulder Klusbedrijf
  aantal kleine aanpassingen in electra, sanitair en sluitwerk

  Erik heeft een viertal klusjes waar we zelf niet aan toe kwamen of iets te moeilijk waren conform afspraak opgeleverd. We zijn blij dat we van een aantal euvels verlost zijn.

  by Randy on Bulder Klusbedrijf
  Badkamer renovatie

  Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe badkamer met beton cire. Bulder Klusbedrijf levert naast precisie en kwaliteit ook een goede service. Altijd meedenkend zodat onze ideeën werkelijkheid zijn geworden. Het slopen, elektra verleggen, loodgieterswerk, stucen, tegelen en het afmonteren van het sanitair.. alle kennis onder 1 dak! Een echte vakman!

  by Tom Louwrink on Bulder Klusbedrijf

  Erik heeft bij ons de hal gestuukt, leidingen mooi weg gewerkt en een gehele verdieping voorzien van een nieuwe vloer. Alles tip top in orde, heel erg netjes afgewerkt en op alle vlakken heeft Erik zich aan de afspraken gehouden! Dank Erik, wij weten je te vinden de volgende keer!

  by Tom on Bulder Klusbedrijf
  Toilet + betegeling

  Erik heeft onze toilet volledig gerenoveerd inclusief aanleg waterleiding + fonteintje, toiletpot en tegelwerk. Erik werkt netjes en secuur en komt zijn afspraken qua planning na! Wij zijn erg tevreden.

  by Sjoerd Mol on Bulder Klusbedrijf
  Resultaat Pergola

  Super blij met onze pergola! Heel mooi resultaat in slechts 2 dagen tijd.
  Zelf hadden we een beeld van wat we wilden met de pergola en klusbedrijf Bulder heeft hem precies zo gemaakt als we hem graag wilden. Afwerking en precisie waren eigenschappen die direct opvielen.

  by Merel on Bulder Klusbedrijf
  Konijnenhok

  Bulderklusbedrijf heeft voor mijn twee konijnen een heel mooi konijnenhok ontworpen en gemaakt. Het konijnenhok is ook tegelijk een tvmeubel, dus het staat prachtig in de woonkamer. Op het eerste oog valt het niemand op dat het een konijnenhok is. Er is aan alles gedacht. Juiste hout dat geschikt is voor de konijnen, twee nachthokjes, ruimte voor mijn dvd speler etc. Goede service, snel gemaakt, vriendelijk personeel en een prachtig resultaat!